DespreAGO

Filosofianoastră

Noi, profesioniștii restaurantului La Castel, prin experiența îndelungată în domeniul gastronomiei și ospitalității și din dorința de a ridica în mod constant nivelul standardelor de activitate, am reușit să construim o adevărată tradiție în acest sens.

Iar, pentru a răspunde nevoii generale de personal calificat şi bine pregătit, a pieței serviciilor ospitaliere, am pus în practică tradiția creată, dând naștere conceptului AGO – Academia de Gastronomie și Ospitalitate.

Acest concept oferă atât posibilitatea de evaluare a competențelor și experienței persoanelor care deja profesează în domeniu şi doresc să obțină un certificat de competențe profesionale pentru calificarea Ospătar (Chelner) vânzător în unități de alimentație, cât și cursuri de calificare profesională pentru persoanele care doresc să devină bucătari și ospătari iscusiţi.


Centrude evaluare și formare profesională

Evaluările profesionale se adresează persoanelor care doresc să își certifice cunoștințele teoretice și deprinderile practice pe care le-au dobândit activând în domeniul respectiv, pe căi non-formale. În urma acestui proces de evaluare, AGO va elibera un certificat de competențe profesionale recunoscut național și internațional.

Iar, pentru cei care doresc să devină bucătari sau ospătari iscusiți, în parteneriat cu alte instituții educaționale, experți și traineri, restaurante, punem la dispoziție cursanților atât dotările necesare, cât și informațiile și îndrumarea de care au nevoie pentru a deveni profesioniști responsabili ce vor influența în mod pozitiv dezvoltarea durabilă a industriei ospitalității.Șipoteanu Adrian-Lucian
Chef, Instructor de practică

Responsabil cu desfășurarea pregătirii practice în cadrul programului de formare.


Grădinariu Vasilica
Director Restaurant & Formator

Responsabilă de predarea disciplinei Tehnica servirii în unitățile de alimentație în cadrul programului de formare și instructor de practică.


Buzilă Daniela-Simona
Formator

Responsabilă de predarea disciplinei Tehnica servirii în unitățile de alimentație, în cadrul programului de formare și instructor de practică.

 • Vivamus aliquet felis eu diam ultricies congue. Morbi porta lorem nec consectetur porta. Sed quis dui elit. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et male Sed vestibulum orci
  Mark Anthony
  Mark Anthony
 • Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Sed vestibulum orci quam. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et male.
  Christina Hardy
  Christina Hardy
 • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et male.
  Jane Bennett
  Jane Bennett

Facilități complete

3 SĂLI DE CURS MODERNE ŞI COMPLET UTILATE
Sala Coloanelor – 100 mp, capacitate de 28 de participanti

Sala Venețiană – 70 mp, capacitate de 28 de participanti

Sala Regală – 100 mp, capacitate 28 de participanti

RESURSE MATERIALE UTILE ŞI EFICIENTE
Mobilier modular

Videoproiectoare și ecrane aferente

Laptopuri și multifuncționale

Aparat foto

Materiale educaţionale şi informaţionale, etc.

ECHIPAMENTE PENTRU CONDIŢII REALE DE LUCRU
Mese de tip autoservire

Veselă din porţelan, ceramică, metal

Mese gheridon

Tacâmuri

Frigider de salon

Distribuitor de farfurii calde

PROPRIUL LABORATOR GASTRONOMIC
Bucătărie complet funcțională

Utilaje pentru prelucrarea materiilor prime

Utilaje termice și frigorifice

Ustensile și mobilier pentru bucătărie

PovesteaAGO alături de A.C.E.E.A.

Povestea AGO ca partea a Asociației Culturale Euro Est Alternativ România (A.C.E.E.A.) se bazează pe un set de valori comune: promovarea sectorului culinar, formarea și instruirea personalului calificat pentru competiții și expoziții naționale și internaționale, reprezentarea României la manifestări internaționale, pregătirea juniorilor, promovarea bucătăriei tradiționale, organizarea de acțiuni și concursuri cu specific culinar.


APLICĂ LA CURSURILE NOASTRE

INSCRIE-TE ACUM