Îți dorești să construiești o carieră în industria gastronomică și a ospitalități? Atunci cursurile de formare AGO sunt soluția eficientă în formarea abilităților necesare pentru a deveni un profesionist în adevăratul sens al cuvântului .
În urma finalizării unui curs de calificare vei obține un certificat de calificare profesională recunoscut de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale și de Ministerul Educației Naționale, alături de suplimentul descriptiv ce confirmă competențele dobândite, cu recunoaștere naţională.
Cursurile de calificare oferite de AGO au o durată de 720 de ore. Dintre acestea 240 ore sunt dedicate teoriei, în timp ce în restul de 480 ore cursanții vor pune în practică noțiunile învățate.
Experiența AGO în domeniul formării profesionale a fost construită alături de următorii parteneri de încredere:
Academia de Gastronomie și Ospitalitate dispune de 3 încăperi pentru organizarea cursurilor:
Acestea sunt dotate cu mese mobile și scaune mobile, ceea ce permite o rearanjare flexibilă şi uşoară în funcţie de tipul de interacţiune dorit și păstrează o atmosferă confortabilă indiferent de anotimp.
Punem la dispoziție cursanților și echipament tehnic şi alte mijloace fixe necesare susținerii optime a cursurilor, precum mobilier modular, videoproiectoare, ecrane pentru videoproiector, flipchart-uri, laptop, multifuncţională, aparat foto, acces la internet – wireles.
De asemenea, resursele materiale actualizate necesare sedimentării noțiunilor de bază, precum cărți de specialitate, suport de curs, materiale audio și video, materiale adiţionale educaţionale şi informaţionale, sunt la îndemâna cursanților în orice moment.
Materialele adiţionale sunt oferite cursanţilor în copie xerox din resurse proprii, în funcţie de nevoile specifice. Acest serviciu este inclus în preţul cursului.
În ceea ce privește materialele consumabile, cursanții vor beneficia de hârtie de scris, toner pentru copiator, instrumente de scris, dosare, formulare, etc.
Pentru desfășurarea pregătirii practice în condiții reale de muncă, AGO pune la dispoziție forţa umană, expertiza, consultanţa și logistica necesare.
Programul de formare profesională include și o bucătărie funcțională și complet utilată cu următoarele dotări:
De asemenea, dispunem și de echipamentele necesare pentru asigurarea condițiilor reale de muncă, cum ar fi mese tip autoservire, mese de serviciu (console), mese gheridon (servante), cărucioare de servire, distribuitor pentru farfurii calde, frigider da salon (vitrină frigorifică), plăci sofante, frapiere, veselă din porțelan, faianță, ceramică, metalică, sticlă, tacâmuri, fețe de masă, șervete, meniuri.
Cursurile de calificare se adresează adulților care doresc să se instruiască și să obțină o diplomă în industria gastronomică și de ospitalitate.
Înscrierea se realizează prin completarea formularului de pe site sau direct la sediul AGO.